Hallo Allemaal,
Ik heb een klein beetje advies nodig.
Ik wilde voor eerste kerstdag ribs maken, en dacht deze vandaag vers te halen bij de Sligro (die ik altijd heb) maar ze hadden ze alleen nog diepvries. Het zijn wel dezelfde ribbels, alleen nu bevroren.
Ik had ze op de dag voor kerst willen maken, zodat ik ze alleen nog hoefte af te grillen met kerst. Hoe doe ik dit nu?
Morgen zou ik ze rubben, maar hoe ontdooi ik ze? En kunnen ze daarna nog een dag terug de koelkast in?
Moet ik ze nu buiten de koelkast bewaren? Of nu in de koelkast leggen? Help!
Alvast bedankt voor jullie adviezen,
Kevin
Ik heb een klein beetje advies nodig.
Ik wilde voor eerste kerstdag ribs maken, en dacht deze vandaag vers te halen bij de Sligro (die ik altijd heb) maar ze hadden ze alleen nog diepvries. Het zijn wel dezelfde ribbels, alleen nu bevroren.
Ik had ze op de dag voor kerst willen maken, zodat ik ze alleen nog hoefte af te grillen met kerst. Hoe doe ik dit nu?
Morgen zou ik ze rubben, maar hoe ontdooi ik ze? En kunnen ze daarna nog een dag terug de koelkast in?
Moet ik ze nu buiten de koelkast bewaren? Of nu in de koelkast leggen? Help!
Alvast bedankt voor jullie adviezen,
Kevin