Ik heb vandaag een mooi stukje vlees gehaald. Cote de Boeuf!
Ik ben zelf al een paar weekjes heerlijk aan het aanklungelen met m'n GGM. Nu een gerookt kippetje voor de salade. Straks een gerookt zalmpje voor vanavond. Te lekker gewoon.
Morgen staat een soort van verplicht bezoekje naar m'n ouders in de agenda. Die hebben een BBQ waarop je een speklapje prima kan cremeren. Maar lekker vlees maken.... niet echt.
Nu is moeders dol op zalm. Die gaat dus gewoon koud mee morgen.
Vaders lust wel een stukje vlees. Iemand een tip voor de Cote de Boeuf? Wil m graag meenemen om op een lekkere manier te kunnen showen. T is toch om de erfenis veili.... Ehm. T zijn toch je ouders he



Alternatief is een kippegrillworst..... En de koe maandag zelf oppeuzelen
Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk
Ik ben zelf al een paar weekjes heerlijk aan het aanklungelen met m'n GGM. Nu een gerookt kippetje voor de salade. Straks een gerookt zalmpje voor vanavond. Te lekker gewoon.
Morgen staat een soort van verplicht bezoekje naar m'n ouders in de agenda. Die hebben een BBQ waarop je een speklapje prima kan cremeren. Maar lekker vlees maken.... niet echt.
Nu is moeders dol op zalm. Die gaat dus gewoon koud mee morgen.
Vaders lust wel een stukje vlees. Iemand een tip voor de Cote de Boeuf? Wil m graag meenemen om op een lekkere manier te kunnen showen. T is toch om de erfenis veili.... Ehm. T zijn toch je ouders he




Alternatief is een kippegrillworst..... En de koe maandag zelf oppeuzelen


Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk