Beste leden van genootschap,
Ik ben Martijn en woon in Maastricht. Sinds jaren ben ik in het bezit van een Weber kettle 47 cm, waarop ik altijd met veel plezier op gegrild heb, maar ik wilde meer..! Mede ge?nspireerd door het boek ?het vuur de baas? van Noskos en dit forum, heb ik gekozen voor een kamado.
Nu sinds 2 weken ben ik in het bezit van een The Bastard Large + alle basic benodigdheden. Enkele korte grill sessies verder ben ik nu klaar voor het echte werk, daarom ook dat het tijd werd me in te schrijven en voor te stellen. Bij deze!
De thermoworks smoke is onderweg uit Frankrijk. Hebben jullie een goede suggestie om (low en slow) mee te starten? Keurslager en Sligro zijn om de hoek
Alvast bedankt voor al jullie hulp! Chrs MACS
Ik ben Martijn en woon in Maastricht. Sinds jaren ben ik in het bezit van een Weber kettle 47 cm, waarop ik altijd met veel plezier op gegrild heb, maar ik wilde meer..! Mede ge?nspireerd door het boek ?het vuur de baas? van Noskos en dit forum, heb ik gekozen voor een kamado.
Nu sinds 2 weken ben ik in het bezit van een The Bastard Large + alle basic benodigdheden. Enkele korte grill sessies verder ben ik nu klaar voor het echte werk, daarom ook dat het tijd werd me in te schrijven en voor te stellen. Bij deze!
De thermoworks smoke is onderweg uit Frankrijk. Hebben jullie een goede suggestie om (low en slow) mee te starten? Keurslager en Sligro zijn om de hoek

Alvast bedankt voor al jullie hulp! Chrs MACS