- Berichten
- 83
Ik heb een tijdje geleden een kogelbiefstuk van 1,3 kg gekocht bij de Sligro gekocht en direct ingevroren. Vandaag uit de diepvries gehaald om morgen te bereiden.
Ik ben aan het twijfelen of ik deze in 5 delen van ieder ca 250 gram snij en dan op hoge temperatuur ga grillen of in 1 deel low en slow.
In dat eerste geval komt het wel goed, maar ik vind weinig op het internet over de bereiding van grotere stukken biefstuk. Biedt dit weinig meerwaarde? En wanneer ik het op deze wijze ga doen. Eerst rubben en dan via reverse sear?
Hoor graag jullie ideeën!
Ik ben aan het twijfelen of ik deze in 5 delen van ieder ca 250 gram snij en dan op hoge temperatuur ga grillen of in 1 deel low en slow.
In dat eerste geval komt het wel goed, maar ik vind weinig op het internet over de bereiding van grotere stukken biefstuk. Biedt dit weinig meerwaarde? En wanneer ik het op deze wijze ga doen. Eerst rubben en dan via reverse sear?
Hoor graag jullie ideeën!