- Berichten
- 728
Op dit forum zag ik hele lekkere marinades om te injecteren tegenkomen. Kan me heel goed voorstellen dat deze erg smaakvol zijn maar net als met SPG is basic ook lekker.
Heb nog niet eerder met marinade gewerkt maar wil dit wel gaan doen met een colacan chicken en later als ik wat meer kilometers heb gemaakt ook met een brisket.
Als je vlees lekker mals wilt houden maar toch ook een beetje smaak meegeven, wat adviseren jullie dan?
Dingen die bij mij opkwamen waren gewoon zout met water of een standaard kippenbouillon/runderbouillon maar weet niet zeker of dat een goed idee is.
Heb nog niet eerder met marinade gewerkt maar wil dit wel gaan doen met een colacan chicken en later als ik wat meer kilometers heb gemaakt ook met een brisket.
Als je vlees lekker mals wilt houden maar toch ook een beetje smaak meegeven, wat adviseren jullie dan?
Dingen die bij mij opkwamen waren gewoon zout met water of een standaard kippenbouillon/runderbouillon maar weet niet zeker of dat een goed idee is.