Tijdens het zalm koudroken ook eens een stuk heilbot filet geprobeerd.
Ik gebruik meestal het recept van Noskos voor mn zalm, voor de heilbot heb ik de tijd voor het pekelen voor de helft in gekort en ook wat gedroogde tijm toegevoegd.
Ik vergeet soms dat ik de kleinste wsm heb, dus moest een 3e verdieping cre?ren.
Gerookt met kersen zaagsel, rook al erg lekker na het roken en erg stevig. Gevacumeerd en dag laten rusten in de koelkast.
Met moeite van af gebleven vandaag en nu aangesneden, super lekker!
Verstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk
Ik gebruik meestal het recept van Noskos voor mn zalm, voor de heilbot heb ik de tijd voor het pekelen voor de helft in gekort en ook wat gedroogde tijm toegevoegd.

Ik vergeet soms dat ik de kleinste wsm heb, dus moest een 3e verdieping cre?ren.

Gerookt met kersen zaagsel, rook al erg lekker na het roken en erg stevig. Gevacumeerd en dag laten rusten in de koelkast.

Met moeite van af gebleven vandaag en nu aangesneden, super lekker!
Verstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk