- Berichten
- 438
Gisterenavond een bbq gedaan voor wat oud collegas .
Leuke groep van 10 personen.
Ik had het geluk dat er een kok bij zat die veel op cateringen meewerkt.
Wat hadden we op de agenda ;
We begonnen met een heerlijke picanha (1400 gr) 48gr. gegaard en laten door garen tot 52/53 in de folie.
Daarna nog gambaspiezen in een marinade .
Vervolgens een zeebaars met risotto in bananenblad.
Uiteraard kwamen we in tijdnood en hebben we moeten improviseren
Daarna hebben we de spareribs en moinkballs als snack gedaan.
Volgens mij was het helemaal perfect gegaan . We hebben immers van 19.00 tot 00.30 uur aan tafel gezeten, uiteraard met de nodige drankjes en kletspraat.
Het valt niet mee om constant foto's te blijven maken als je moet bakken/kletsen/drinken
Maar ben nog steeds dik tevreden over de Masterbuilt
Al met al een geslaagde avond
Leuke groep van 10 personen.
Ik had het geluk dat er een kok bij zat die veel op cateringen meewerkt.
Wat hadden we op de agenda ;
We begonnen met een heerlijke picanha (1400 gr) 48gr. gegaard en laten door garen tot 52/53 in de folie.
Daarna nog gambaspiezen in een marinade .
Vervolgens een zeebaars met risotto in bananenblad.
Uiteraard kwamen we in tijdnood en hebben we moeten improviseren

Daarna hebben we de spareribs en moinkballs als snack gedaan.
Volgens mij was het helemaal perfect gegaan . We hebben immers van 19.00 tot 00.30 uur aan tafel gezeten, uiteraard met de nodige drankjes en kletspraat.
Het valt niet mee om constant foto's te blijven maken als je moet bakken/kletsen/drinken

Maar ben nog steeds dik tevreden over de Masterbuilt
Al met al een geslaagde avond