BasBQ
Beef en Steak

Heel snel in 4 minuten!

 
 

denman1710

Pitmaster
Berichten
545
Vandaag naast de bearcan burgers ook en tomahawk gemaakt.

Direct op de kolen en echt helemaal super geweldig al zeg ik het zelf  :blush:

Helemaal schoon zonder kruiden erop (wel goed droog deppen).

2 x 4 minuten beide zijdes en daarna heel kort in alufolie indirect tot 54 graden kerntempratuur.

Super simpel, wel een bluffertje (3e gerecht op BBQ).
Helemaal goed gekomen en een echte aanrader!!

https://gyazo.com/110d21bcc84d5384e244fb75d1b82a52
https://gyazo.com/5ebdcdc237ac2d111154b6a1e7085b24
https://gyazo.com/09d9f677c3ee3f0110b4572ea481a952
https://gyazo.com/2c0eb44514fd4e86e9ec6708f6e2761a


Alle foto's van vandaag op: http://1drv.ms/1HOddhq

 
Zag er allemaal geweldig uit collega :)
Heel veel plezier bij alle volgende gerechten.
Ennuh nogmaals excuses voor het aansteken met het BBQ virus
 
Wow dat ziet er echt super uit.
Zo'n tomahawk is toch wel echt kostbaar dus ik was op zoek naar voorbeelden over hoe deze te maken, thnx!
 
groundhog667 zei:
Wow dat ziet er echt super uit.
Zo'n tomahawk is toch wel echt kostbaar dus ik was op zoek naar voorbeelden over hoe deze te maken, thnx!

Je kan ook de tomahawk vervangen voor een cowboysteak van jan aalvink.
Dan betaal je in iedergeval niet voor het bot.
 
Mike v R zei:
groundhog667 zei:
Wow dat ziet er echt super uit.
Zo'n tomahawk is toch wel echt kostbaar dus ik was op zoek naar voorbeelden over hoe deze te maken, thnx!

Je kan ook de tomahawk vervangen voor een cowboysteak van jan aalvink.
Dan betaal je in iedergeval niet voor het bot.

Minstens net zo lekker, gaat er hier regelmatig op.
 
Terug
Bovenaan Onderaan