![](http://i12.photobucket.com/albums/a249/tvdbrand/IMG_0960_zpsahvemdmn.jpg)
Een stukje procureur van ca 500 gram om mee te beginnen samen met de gebruikte ingredi?nten.
![](http://i12.photobucket.com/albums/a249/tvdbrand/DSC_7707_zpsx5gjytqq.jpg)
Na ca 24 uur is de marinade er voldoende doorheen getrokken om te kunnen beginnen.
![](http://i12.photobucket.com/albums/a249/tvdbrand/DSC_7710_zpsj3bqrulu.jpg)
Na ca 70 minuten een kerntemperatuur van 50 graden bereikt.
![](http://i12.photobucket.com/albums/a249/tvdbrand/IMG_0981_zpszd9skhb2.jpg)
Na 5 1/2 uur ingepakt in alufolie en doorgewarmd tot een kerntemperatuur van 88-90 graden.
![](http://i12.photobucket.com/albums/a249/tvdbrand/IMG_0982_zpskvyh2ljg.jpg)
Daarna met twee vorken uit elkaar getrokken en meteen warm geproefd.
Het smaakt niet slecht, denk ik, want het is echt de eerste keer dat ik Pulled Pork eet.
![](http://i12.photobucket.com/albums/a249/tvdbrand/DSC_7711_zpss5vxohq3.jpg)
Daarna af laten koelen en de dag erna lekker opgegeten.
Volgende keer ga ik het met een groter stuk proberen.
Gr.
Theo