- Berichten
- 80
Deze morgen lekker op tijd er uit gekomen, en samen met een goede maat(en bijbehorend jacht) de westerschelde opgeweest , op "jacht" naar vis 
er stond stevig meer wind als afgegeven, met als gevolg redelijke golven, lekker klutsen dus.
na een paar uurtjes vissen in totaal 2 wijtingen, 2 scharren, 1 flinke bot en een mooie gul(jonge kabeljauw) gevangen.
Die laatste gelijk maar op het menu gezet voor vandaag , en uiteraard op de Q klaargemaakt.
kabeljauw schoongemaakt,vinnetjes enzo eraf, inkepingen gemaakt , en gevuld met citroen, dille , knoflook, en over het geheel nog royaal peper en zout gestrooid.
Q voorverwarmd op n slordige 120 -140 graden, en het vissie op een klein uurtje indirekt gegaard tot een kern van 60 graden.
elke 15 minuten de vis bestreken met knoflookroomboter
vissie samen gegeten met een gepoft aardje met kruidenboter, en een restje tzatziki.
Yummiiieee









thx 4 watching

er stond stevig meer wind als afgegeven, met als gevolg redelijke golven, lekker klutsen dus.
na een paar uurtjes vissen in totaal 2 wijtingen, 2 scharren, 1 flinke bot en een mooie gul(jonge kabeljauw) gevangen.
Die laatste gelijk maar op het menu gezet voor vandaag , en uiteraard op de Q klaargemaakt.
kabeljauw schoongemaakt,vinnetjes enzo eraf, inkepingen gemaakt , en gevuld met citroen, dille , knoflook, en over het geheel nog royaal peper en zout gestrooid.
Q voorverwarmd op n slordige 120 -140 graden, en het vissie op een klein uurtje indirekt gegaard tot een kern van 60 graden.
elke 15 minuten de vis bestreken met knoflookroomboter
vissie samen gegeten met een gepoft aardje met kruidenboter, en een restje tzatziki.
Yummiiieee











thx 4 watching
