BasBQ
Beef en Steak

Heaven on a plate

 
 

Ragnarok

Sprokkelaar
Berichten
47
Gisteren nog eens aan het koken geslaan en ik had zin in een echte klassieker uit mijn jeugd: kippenbrochette met pindasaus. Binnenkort komt de nonkel eten, die me altijd verwende met dat gerecht. 30 jaar later is het echter tijd om de meester van de troon te stoten op dat vlak en heerschappij over het pindasaus-rijk te claimen.

Aan de slag met kippenborst, in blokjes snijden en 24u in een Oosterse marinade. Daarna alles mooi op spiesjes rijgen. Als voorgerecht vlug enkele ABT´s met jalapeños uit de tuin.

Omdat we toch bezig waren heb ik vlug 2 soorten pindasaus gemaakt. 1 met sambal en 1 met curry. Deze laatste viel mij tegen maar het eerste recept was echt een topper. Deze zal dus waarschijnlijk worden geserveerd als de nonkel komt eten.

Als bijgerecht een schotel van gegrilde groenten (paprika, courgette en rode ui) en nog een zoete aardappel uit de Q.

Daarbij dan nog een flesje speciaal bier van een bevriende brouwer en ik moet zeggen dat dit 1 van de lekkerste gerechten was die ik ooit heb gemaakt.

Gewoon al eraan denken en ik kijk er al naar uit om vanavond die restjes op te eten.
20220827_104732.jpg
20220828_173029.jpg
20220828_175302.jpg
20220828_183330.jpg
20220828_183552.jpg
20220828_190324.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-A226B met Tapatalk
 
Het ziet er allemaal heel lekker uit.
Denk wel dat je nonkel ervan gaat genieten.
 
Ziet er lekker uit
Zit jij nu op de troon? 😁
 
Lekkere spiesjes.
Stuur maar door.
 
Ziet er heerlijk uit, genieten
 
Dat ziet er goed uit!
 
Terug
Bovenaan Onderaan