BasBQ
Beef en Steak

Hasselback potatoes, stoofpeertjes en spareribs

 
 

JohanD

Stoker
Berichten
344
Vandaag weer heerlijk gegeten van de Q. De aaadappels gesneden, besprenkeld met oljfolie. bestrooid met zeezout, peper en wat knoflookpoeder en gewikkeld in aluminiumfolie. De stoofpeertjes in schil gewikkeld in aluminiumfolie en tegelijk op de Q op 110 graden. Na ongeveer 2 uur de peertjes er af en af laten koelen in de folie. Daarna de schil verwijderd en de peertjes door suiker en kaneel gehaald en nog een half uurtje indirect op de Q. De aardappels uit de folie gehaald nog een keer besprenkeld met olijfolie ennog een uurtje indirect doorgegaard.

f7a298625d7f730e235e01fdc126ed85_zpsc29657aa.jpg
 
Dat is een heerlijk bordje!!
 
Hasselbacks en ribbels.....lekker stel samen! :p
 
Dat zal gesmaakt hebben.
 
Nou nou nou zeg, dat ziet er heerlijk uit hoor :p
 
Lekker, is dat bordje zo klein of is de vulling zo groot  :p
 
dat ziet er prima uit, hoe waren je stoofperen?
 
Leo zei:
dat ziet er prima uit, hoe waren je stoofperen?

De stoofperen zijn een blijvertje, deze waren heerlijk.
 
dank je, gaan we dan ook maar eens doen  :)
 
Datwasvastniegoornie!
 
Hmmmm, looks guuuuud
 
Lekkere ribben zien er goed uit en stoofpeertjes en aardappelen smaken hier zeker bij.
 
ja hoor schuif maar door!
 
Terug
Bovenaan Onderaan