BasBQ
Beef en Steak

Happy birthday Pulled Pork

 

Harriedv

Vuurmaker
Berichten
99
Vandaag mijn verjaardag dus een lekker knorretje op de Summit gegooid. Gerubd met het laatste restje Noskos PP-rub aangevuld met LetzQ-pork rub. Geinjecteerd met een mix van appelsap, appelciderazijn en whisky. Na 5 uurtjes op 110 graden naar een kerntemperaruur van 70 gebracht, even gelakt met bbq-saus en naar 80 graden gegrild. Daarna ingepakt naar 89 graden. Als kado kreeg ik vanochtend PP-klauwen, dus meteen maar gebruikt :)
Lekker op een broodje met rucola, coleslaw-salade erbij en aardappelsmileys erbij voor de kids.

43756BA5-2180-41D0-99B5-223D439DB1AE.jpeg


071E5663-B2DA-46BE-8CAE-CCD4BAFE6EDD.jpeg


171E6E22-83ED-4A82-B3CC-EF94A869C0A9.jpeg


5853A11C-DEFC-4B35-9C82-6D5FBEC88FF2.jpeg


7332D669-D898-4892-AB87-AC8024A8ED4F.jpeg


A12F47E5-EC46-420E-AAC9-556EA117E1CE.jpeg


02050584-D3F5-469B-A46E-5B1784E3DCDA.jpeg
 
Mooi resultaat, gefeliciteerd met je Knor
 
Gefeliciteerd met je verjaardag en je knor
 
Gefeliciteerd
En
Gefeliciteerd

Ziet er goed uit
 
Gefeliciteerd, gefeliciteerd!
lekker hoor, broodje pulled pork lust ik altijd wel. 😋
 
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en je knorretje, dat is een fijne maaltijd zo !
 
Pulled pork altijd lekker, gefeliciteerd!
 
Wat een feestje en wat een goede keuze om pulled pork te bereiden met je verjaardag ;)
 
Gefeliciteerd nog
Zelfs de aardappels liggen te genieten bij het broodje 😊
 
Terug
Bovenaan Onderaan