BasBQ
Beef en Steak

Hamburgertje

H

Harrie

Gast
Hallo allemaal,
Ik heb een idee om een hamburger te maken van goed kwaliteit vlees. Ik ga het vlees niet kruiden, maar pas wanneer ik de hamburger gevormd heb wil ik deze kruiden.

Heeft hier iemand ervaring mee en wil deze delen?

Groeten,
Harrie
 
Het lijkt mij dat je vleesstructuur behouden blijft als je niet kruid. En ik denk dat de kruiden gaan karameliseren aan de buitenkant, waardoor de korst nog krokanter wordt. Wat denk jij?
 
Ik zou zeggen,
1 op de manier die je beschrijft
1 op de "standaard" manier, dus vooraf gekruid

Naast elkaar op de bbq en proeven maar
 
Hahaha,
Tuurlijk, dat werkt natuurlijk ook. Prima tip @Ridevi71 en ook bedankt voor de eerste tip @richard0501! Ga het gewoon proberen. Keep you posted!
 
Ik zag van de week Jamie Oliver iets soort gelijks doen met lamsburgers in Jamie cooks summer.
 
Terug
Bovenaan Onderaan