Vandaag was het tijd om een nieuw recept voor hamburgers uit te proberen.
Voor het vlees gekozen voor een lekkere picanha.
Gemalen inclusief een groot deel van het vet om het lekker smeu?g te houden.
Een beetje groot bemeten hamburgers gemaakt (200 gram). Alleen peper en zout erop. Het vlees heeft voldoende smaak.
De garnering voor het broodje en een gepofte aardappel voor erbij.
Briocheburgerbroodjes even toasten. Daarna de bodem insmeren met mayo en mosterd.
3-4 minuten per kant en op het laatst de blauwe kaas erop smelten.
En smullen maar. Was super lekker.

Voor het vlees gekozen voor een lekkere picanha.


Gemalen inclusief een groot deel van het vet om het lekker smeu?g te houden.

Een beetje groot bemeten hamburgers gemaakt (200 gram). Alleen peper en zout erop. Het vlees heeft voldoende smaak.

De garnering voor het broodje en een gepofte aardappel voor erbij.

Briocheburgerbroodjes even toasten. Daarna de bodem insmeren met mayo en mosterd.

3-4 minuten per kant en op het laatst de blauwe kaas erop smelten.

En smullen maar. Was super lekker.