- Berichten
- 52
Voor de aanvang van mijn Hamburger tha Surf 'n Turf eerst maar eens mijn kruidenmix emmertje gevuld, je kunt er immers niet genoeg van hebben:

Vervolgens het gehakt van 100% puur rundvlees mee gekruid.

Ik heb dan weliswaar geen jodekoekblikdeksel (?) maar iets anders waar 200 gram gehakt in kan werkt ook:

Even laten opstijven in de koelkast en vervolgens eerst even flink roken, (oja dat staartstuk was een voorgerechtje, die viel ook goed in de smaak. Deze was van de Hanos, de volgende keer haal ik hem weer bij onze keurslager. Die was toch mooier):

Daarna afgrillen met natuurlijk mooie plakken bacon:

(dat de regen inmiddels met dikke druppen naar beneden kwam mocht de pret niet drukken, surfen doe je ook niet op het droge
)
Broodjes geroosterd, eitje gebakken en het grote beleggen kon beginnen, met de surfplank om het af te maken
: Eet smakelijk!


Vervolgens het gehakt van 100% puur rundvlees mee gekruid.

Ik heb dan weliswaar geen jodekoekblikdeksel (?) maar iets anders waar 200 gram gehakt in kan werkt ook:

Even laten opstijven in de koelkast en vervolgens eerst even flink roken, (oja dat staartstuk was een voorgerechtje, die viel ook goed in de smaak. Deze was van de Hanos, de volgende keer haal ik hem weer bij onze keurslager. Die was toch mooier):

Daarna afgrillen met natuurlijk mooie plakken bacon:

(dat de regen inmiddels met dikke druppen naar beneden kwam mocht de pret niet drukken, surfen doe je ook niet op het droge

Broodjes geroosterd, eitje gebakken en het grote beleggen kon beginnen, met de surfplank om het af te maken

