Tante Agnes
Kooltjesharker
- Berichten
- 104
![](http://i1346.photobucket.com/albums/p684/agnesvdaar/Hamburgers/IMG_9508_zpscebf9228.jpg)
Mijn bordje
Uit m'n eerste Q boek, Webers bbq en grillboek van Matthew Drennan ( oranje kaft )
De Amerikaanse klassiekers.
Ingredienten:
400 gr bio rundergehakt gemengd met 200 1/2 om 1/2 bio gehakt
Daardoor 1 kleine ui gesnipperd, 1 el Worcestersaus en peper naar smaak.
Chedar kaas voor op de burgers voor de liefhebber
Gehakt goed mengen met de rest van de ingredi?nten.
![](http://i1346.photobucket.com/albums/p684/agnesvdaar/Hamburgers/IMG_9500_zps47fbf70a.jpg)
Meteen maar een blik Jodenkoeken er door heen gejaagd, je moet wat h?..
![](http://i1346.photobucket.com/albums/p684/agnesvdaar/Hamburgers/IMG_9499_zpsb7b06b7f.jpg)
Maar wat een briljante oplossing om je burgers mooi in vorm te krijgen
![](http://i1346.photobucket.com/albums/p684/agnesvdaar/Hamburgers/IMG_9501_zpsa08e3298.jpg)
Burgers maken en dan laat is ze liefst nog even in de koelkast liggen dan worden ze wat steviger later op de Q.
![](http://i1346.photobucket.com/albums/p684/agnesvdaar/Hamburgers/IMG_9502_zps96d61028.jpg)
Wat rode uien er bij gepoft en meteen de Weber friet gemaakt met pikante ketchup.
![](http://i1346.photobucket.com/albums/p684/agnesvdaar/Hamburgers/IMG_9498_zps41d4076b.jpg)
Erg lekker sausje trouwens
![](http://i1346.photobucket.com/albums/p684/agnesvdaar/Hamburgers/IMG_9504_zps6499594f.jpg)
150 ml ketchup
1 el chilisaus ( Had wat meer gedaan, houden we wel van )
2 el balsamico azijn
Burgers wat ingesmeerd met olie, dicht op het vuur aan 1 kant gebakken
Omgedraaid en er meteen voor de liefhebbers plakken cheddar op gelegd.
Als de kaas smelt zijn ze klaar.
![](http://i1346.photobucket.com/albums/p684/agnesvdaar/Hamburgers/IMG_9505_zpsd0c1c885.jpg)
Volgens de familie hier de lekkerste burgers tot nu toe.
![](http://i1346.photobucket.com/albums/p684/agnesvdaar/Hamburgers/IMG_9506_zpsbc673509.jpg)