BasBQ
Beef en Steak

ham van een everzwijn

 
 
 

Leo

Forum Meubilair
Berichten
11.363
ik heb vandaag een ham van ca 3 kg gekregen, hij is van een everzwijn, hoe kan ik die het lekkerste en het beste bereiden?

IMG_2848.jpg


alvast bedankt
 
Misschien dat Bert of Theun je kunnen helpen. Ik zou het zelf als een rauwe ham behandelen, eerst pekelen, drogen en dan low & slow.

Recepten daarvoor zijn te vinden op The Virtual Weber Bullet site, maar daar kan ik niet op :D
 
noskos zei:
Misschien dat Bert of Theun je kunnen helpen. Ik zou het zelf als een rauwe ham behandelen, eerst pekelen, drogen en dan low & slow.

Recepten daarvoor zijn te vinden op The Virtual Weber Bullet site, maar daar kan ik niet op :D

dank je wel voor alle moeite Dennis, ik ga wat stoeien met the virtual weber bullit
 
wow wat een stuk vlees man  :D
 
Krijg je Obelix langs?  :Dk
 
dit was al gepost in 2011  ;)
 
oud nieuws dus .jammer Leo
 
was wel heel erg lekker Jack  :p
 
Laat staan dat we weten hoe je dat stuk vlees hebt bereidt =))
 
Misschien is de ham weggehangen om te drogen. 24 maanden kam best, dan zullen we het verhaal nu toch spoedig horen denk ik!
 
Terug
Bovenaan Onderaan