CulinairOrakel
Tondelzoeker
- Berichten
- 1
Hoi hoi,
Graag zou ik mij willen voorstellen.
Ik ben Tom en zelf al jaren chef kok.
Door mijn werk ben ik bekend met vele kooktechnieken, sinds kort ben ik mij gaan verdiepen in de BBQ wereld. En wat voor een nieuwe wereld gaat dan voor mij open. Allereerst chapeau voor alle BBQ KINGS.. hoe jullie met temperatuur , garing en kruiden en smaken omgaan vind ik echt geweldig!
Op het werk sinds afgelopen week een grill guru compact staan en daar al flink mee aan de slag gegaan. Ze zeggen wel eens ieder nadeel heeft zijn voordeel. En dan bedoel ik door onze lockdown kan ik mij helemaal focussen op dit moment op de kamado.
Groetjes tom
Verstuurd vanaf mijn SM-G991B met Tapatalk
Graag zou ik mij willen voorstellen.
Ik ben Tom en zelf al jaren chef kok.
Door mijn werk ben ik bekend met vele kooktechnieken, sinds kort ben ik mij gaan verdiepen in de BBQ wereld. En wat voor een nieuwe wereld gaat dan voor mij open. Allereerst chapeau voor alle BBQ KINGS.. hoe jullie met temperatuur , garing en kruiden en smaken omgaan vind ik echt geweldig!
Op het werk sinds afgelopen week een grill guru compact staan en daar al flink mee aan de slag gegaan. Ze zeggen wel eens ieder nadeel heeft zijn voordeel. En dan bedoel ik door onze lockdown kan ik mij helemaal focussen op dit moment op de kamado.
Groetjes tom
Verstuurd vanaf mijn SM-G991B met Tapatalk