BasBQ
Beef en Steak

Hallo

Lonneke

Tondelzoeker
Berichten
2
Na een gasbarbeque overgegaan op een eenvoudige kolen BBQ van de Cranenbroeck om eens te kijken of we het wel veel zouden gebruiken. Het feit dat we hem dit jaar vervangen hebben voor de Weber Master Touch GBS zegt genoeg denk ik.
Nu kunnen we de temp beter regelen en er meer mee spelen. Met een starter zijn de kolen zo warm en kun je ook gewoon snel BBQen..

Momenteel ligt er een pulled pork op, sinds half 9 vanochtend. (Nu 17:15). Hij is bijna op temperatuur. Helaas halverwege wat problemen met temperatuur BBQ gehad. Minion methode ging te snel..

We zijn een gezin van 4, vader, moeder, zoon 10 jaar en dochter 8 jaar.
 
Hmmm. Ik zei bijna klaar. Toen het vlees 84 graden was heb ik hem uitgepakt uit de folie. Terug op BBQ, maar de temp zakt naar 70graden. Is dat normaal? BBQ staat rond 120 graden. Het vlees gaf nog teveel weerstand dus nog niet klaar
 
Welkom bij het genootschap

Gelijk bezig met een flinke run
 
Lonneke, welkom
 
Terug
Bovenaan Onderaan