Ik ben Dennis en woon in Loon op Zand (naast de Efteling). Ik had al een Weber kogelbbq, maar had altijd moeite om het lees goed te krijgen. Omdat ik vorige week vrij was wilde ik meer kennis vergaren en ervaring opdoen. Dus het boek van Noskos, Het vuur de baas, gekocht en onmiddelijk veel geleerd. Houtskool vervangen door kokos, Fatast aangeschaft en een dekselhouder van Ikea voor Spareribs. Daarnaast wat kers en hyckory rook hout gehaald.
Mijn kinderen en ik hebben die week heerlijk gegeten en het is me zelfs gelukt om spareribs te garen op 107-120 graden via de minion methode. Het bbq virus heeft me te pakken, vandaar dat ik me op dit forum heb aangemeld om nog veel meer te leren.
Mijn kinderen en ik hebben die week heerlijk gegeten en het is me zelfs gelukt om spareribs te garen op 107-120 graden via de minion methode. Het bbq virus heeft me te pakken, vandaar dat ik me op dit forum heb aangemeld om nog veel meer te leren.