Hoi Allemaal,
Ik ben Pieter, 23 jaar en woon samen met mijn vrouw in Wemeldinge, Zeeland.
Sinds afgelopen zomer in het bezit van een Weber master touch 57cm en sinds een aantal weken daarnaast een Kamado Joe Classic 2.
Ik probeer minimaal 1 keer per week een (desem)brood te bakken (sinds kort doe ik dit op de KJ Classic) en verder maak ik graag spareribs, beef ribs, tri-tip pulled pork e.d.
Ik heb me vooral bij dit forum aangemeld om te leren van elkaars ervaringen en om inspiratie op te doen voor recepten.
Ik ben Pieter, 23 jaar en woon samen met mijn vrouw in Wemeldinge, Zeeland.
Sinds afgelopen zomer in het bezit van een Weber master touch 57cm en sinds een aantal weken daarnaast een Kamado Joe Classic 2.
Ik probeer minimaal 1 keer per week een (desem)brood te bakken (sinds kort doe ik dit op de KJ Classic) en verder maak ik graag spareribs, beef ribs, tri-tip pulled pork e.d.
Ik heb me vooral bij dit forum aangemeld om te leren van elkaars ervaringen en om inspiratie op te doen voor recepten.