Nadat ik hier al een topic heb geopend, is het denk ik wel zo netjes me als nog even voor te stellen.
Ik ben Maarten uit Den Haag, van beroep installateur, ook van pelletketels.
Waar ik beroepshalve dus vuurtjes moet maken met zo min mogelijk rook, ben ik voor het bereiden van vis, juist op zoek naar rook.
Dit is een aantal jaren geleden begonnen, door de vissen die ik ving op Scheveningen te bereiden.
Als eerste emmers vol Schar, toen Gul, Paling Zeebaars en Makreel, allemaal warmgerookt.
De laatste tijd ben ik me wat mee gaan toeleggen op koud roken, dit wil ik beter onder de knie zien te krijgen.
Ik hoop dat, dat met behulp van dit Genootschap, de komende maanden gaat lukken.
Maarten
Ik ben Maarten uit Den Haag, van beroep installateur, ook van pelletketels.
Waar ik beroepshalve dus vuurtjes moet maken met zo min mogelijk rook, ben ik voor het bereiden van vis, juist op zoek naar rook.

Dit is een aantal jaren geleden begonnen, door de vissen die ik ving op Scheveningen te bereiden.
Als eerste emmers vol Schar, toen Gul, Paling Zeebaars en Makreel, allemaal warmgerookt.
De laatste tijd ben ik me wat mee gaan toeleggen op koud roken, dit wil ik beter onder de knie zien te krijgen.
Ik hoop dat, dat met behulp van dit Genootschap, de komende maanden gaat lukken.
Maarten