Hoi,
Ik ben Sander, sinds een jaar of 3 een gas-BBQ. Hartstikke blij mee. Eigenlijk altijd gebruikt voor de standaard supermarkt BBQ (sat?, speklapje, hamburger en op een gekke dag een keer een biefstukje).
Na vorig jaar een keer een Tomahawk geproefd te hebben, was nieuwsgierigheid gewekt. Dus zelf eens een stuk Picanha geprobeerd, heerlijk. Vorige week Pulled Pork gemaakt, eveneens geslaagd.
Eens kijken of ik hier meer idee?n en tips op kan doen.
Groetjes Sannie
Ik ben Sander, sinds een jaar of 3 een gas-BBQ. Hartstikke blij mee. Eigenlijk altijd gebruikt voor de standaard supermarkt BBQ (sat?, speklapje, hamburger en op een gekke dag een keer een biefstukje).
Na vorig jaar een keer een Tomahawk geproefd te hebben, was nieuwsgierigheid gewekt. Dus zelf eens een stuk Picanha geprobeerd, heerlijk. Vorige week Pulled Pork gemaakt, eveneens geslaagd.
Eens kijken of ik hier meer idee?n en tips op kan doen.
Groetjes Sannie