- Berichten
- 15
Hi All,
Ik ben Nick en enige tijd al behoorlijke interesse in het bbq'en. Ik ben 30 jaar oud en heb laatst mijn eerste bbq'tje aangeschaft; een napoleon pro 22 k.
Ben begonnen met het easy grill werk, hamburgertjes, sate'tjes worsjes en wat groente.
Laatst heb ik een beercan chicken gemaakt; het schijnt dat dit een simpel recept is, maar wat wel valt onder echt bbq omdat je voor een langere tijd, je temperatuur onder controle moet krijgen. Het is gelukt! Heb het inmiddels tot twee keer toe gemaakt.
Ik heb de kip kruiden rub gebruikt.. Ook heb ik wat rook snippers gebruikt in het begin van het proces.
Ook heb ik heb ik ook een dorade vis erop gelegd en die was ook gelukt met wat handige tools.
Ik denk dat ik hier veel kan leren!
Groet Nick
Ik ben Nick en enige tijd al behoorlijke interesse in het bbq'en. Ik ben 30 jaar oud en heb laatst mijn eerste bbq'tje aangeschaft; een napoleon pro 22 k.
Ben begonnen met het easy grill werk, hamburgertjes, sate'tjes worsjes en wat groente.
Laatst heb ik een beercan chicken gemaakt; het schijnt dat dit een simpel recept is, maar wat wel valt onder echt bbq omdat je voor een langere tijd, je temperatuur onder controle moet krijgen. Het is gelukt! Heb het inmiddels tot twee keer toe gemaakt.
Ik heb de kip kruiden rub gebruikt.. Ook heb ik wat rook snippers gebruikt in het begin van het proces.
Ook heb ik heb ik ook een dorade vis erop gelegd en die was ook gelukt met wat handige tools.
Ik denk dat ik hier veel kan leren!
Groet Nick