Chris61
Tondelzoeker
- Berichten
- 3
Ik ben Chris en kom uit Hoofddorp.
Na eerst jarenlang op een gewone Weber te hebben gegrild, want zo noem je dat tegenwoordig als je alleen
hamburgers,speklapjes en sateetjes heb verbrand. Daarna wat serieuzer aangepakt op de Weber master touch premium en
wat stevigere stukken vlees gedaan en dat beviel prima. Na verloop van tijd en een redelijke strenge winter en gemerkt dat het
op temperatuur houden van zo een stalen bol niet eenvoudig is met lage temperaturen toch maar de portmonnee getrokken en een Bastard large
aangeschaft. Morgen maar als eerste een roadkill chicken erop, ook om de eerste keren de temperatuur niet zo hoog op te laten lopen. verder hoop ik op
het forum wat tips en tricks te vinden om nog beter en meer kookkunsten op te doen.
groet:Chris
Na eerst jarenlang op een gewone Weber te hebben gegrild, want zo noem je dat tegenwoordig als je alleen
hamburgers,speklapjes en sateetjes heb verbrand. Daarna wat serieuzer aangepakt op de Weber master touch premium en
wat stevigere stukken vlees gedaan en dat beviel prima. Na verloop van tijd en een redelijke strenge winter en gemerkt dat het
op temperatuur houden van zo een stalen bol niet eenvoudig is met lage temperaturen toch maar de portmonnee getrokken en een Bastard large
aangeschaft. Morgen maar als eerste een roadkill chicken erop, ook om de eerste keren de temperatuur niet zo hoog op te laten lopen. verder hoop ik op
het forum wat tips en tricks te vinden om nog beter en meer kookkunsten op te doen.
groet:Chris