BasBQ
Beef en Steak

Hallo mede BBqers.

Chris61

Tondelzoeker
Berichten
3
Ik ben Chris en kom uit Hoofddorp.
Na eerst jarenlang op een gewone Weber te hebben gegrild, want zo noem je dat tegenwoordig als je alleen
hamburgers,speklapjes en sateetjes heb verbrand. Daarna wat serieuzer aangepakt op de Weber master touch premium en
wat stevigere stukken vlees gedaan en dat beviel prima. Na verloop van tijd en een redelijke strenge winter en gemerkt dat het
op temperatuur houden van zo een stalen bol niet eenvoudig is met lage temperaturen toch maar de portmonnee getrokken en een Bastard large
aangeschaft. Morgen maar als eerste een roadkill chicken erop, ook om de eerste keren de temperatuur niet zo hoog op te laten lopen. verder hoop ik op
het forum wat tips en tricks te vinden om nog beter en meer kookkunsten op te doen.

groet:Chris
bbq.jpg
 
Van harte welkom bij het Genootschap!
 
Welkom bij het genootschap

veel plezier met het zwarte duo
 
Welkom Chris, mooie stelletje zo :) . Altijd fijn om een WMT naast een Kamado te hebben.
 
Terug
Bovenaan Onderaan