- Berichten
- 405
Hallo Allemaal,
Na heel wat jaartjes gegeten te hebben van een gas "BBQ", en de typische snel snel zwart van buiten en roze van binnen manier wilde ik eigenlijk toch wel weer graag terug naar de geur van brandende kolen en de typische rook smaak in het vlees.
Na eerst in 2015 een OTG 57 te hebben gekocht waar we hier thuis heerlijke gerechten vanaf eten komt er uitbreiding.
Ik heb net vers alvast mijn Vaderdag cadeautje binnen , een WSM 47 cm
En na veel speurwerk op internet naar lekkere gerechten , tips en trucks en ervaringen van anderen stuitte ik op dit forum....
Dus ik zeg kom maar op met al die kennis, ik lees en probeer alles graag.
Het volgende project komt er ook al aan, binnenkort start ik met de bouw van de veranda aan het huis zodat als het regent, sneeuwt,....... eigenlijk dat ik altijd kan BBQ-en
Groeten,
Martijn
Na heel wat jaartjes gegeten te hebben van een gas "BBQ", en de typische snel snel zwart van buiten en roze van binnen manier wilde ik eigenlijk toch wel weer graag terug naar de geur van brandende kolen en de typische rook smaak in het vlees.
Na eerst in 2015 een OTG 57 te hebben gekocht waar we hier thuis heerlijke gerechten vanaf eten komt er uitbreiding.
Ik heb net vers alvast mijn Vaderdag cadeautje binnen , een WSM 47 cm

En na veel speurwerk op internet naar lekkere gerechten , tips en trucks en ervaringen van anderen stuitte ik op dit forum....
Dus ik zeg kom maar op met al die kennis, ik lees en probeer alles graag.
Het volgende project komt er ook al aan, binnenkort start ik met de bouw van de veranda aan het huis zodat als het regent, sneeuwt,....... eigenlijk dat ik altijd kan BBQ-en

Groeten,
Martijn