B
Beaniac
Gast
Hallo allemaal.
Voordat ik iets vertel over mijzelf wil ik de makers en gebruikers van deze site even hartelijk bedanken voor alle waardevolle content. Zowel in vorm van tips, tricks en recepten, maar ook alle prachtig ge?llustreerde zelfbouw- en sessie verslagen. Het is mij een lust voor het oog en in vele gevallen een grote inspiratiebron! Dus mijn complimenten aan iedereen die hier aan bijdraagt.
Dat gezegd hebbende zal ik mijzelf even voorstellen.
Ik ben inmiddels bijna 27 en ruim 10jaar hobbykok. Jaren lang ging ik thuis in de weer met smaken, technieken en producten om voor onszelf en voor gasten iets moois op tafel te zetten.
Sinds een klein jaartje is daar een nieuwe passie bijgekomen. Outdoor cooking. Niet alleen op de bbq of grill maar ook "in het wild" op open vuur met mn pie-iron of skillet of gewoon met niets meer dan een rooster over een smeulen d houtvuur.
Ook campingstyle koken met een brandertje vind ik al prachtig, wie heeft er nog een keuken met duizenden euro's aan apparatuur nodig als je lekker in de vrije natuur en goed gezelschap met een mooi product in de weer kan zijn?!
In het dagelijks leven werk ik parttime als operator in de procestechniek. En vul dit aan als zelfstandige in de koffiebranche (mijn andere hobby).
As we speak draait mijn nieuw aangewonnen cheapo verticale smoker zijn tweede batch kip&knoflook. Wat begon met "eens kijken of roken iets voor mij is...." moet ik nog meer zeggen?
Ik hoop ook mijn bijdrage uiteindelijk te kunnen leveren, maar voorlopig ga ik even keihard genieten van die van jullie! B-)
Voordat ik iets vertel over mijzelf wil ik de makers en gebruikers van deze site even hartelijk bedanken voor alle waardevolle content. Zowel in vorm van tips, tricks en recepten, maar ook alle prachtig ge?llustreerde zelfbouw- en sessie verslagen. Het is mij een lust voor het oog en in vele gevallen een grote inspiratiebron! Dus mijn complimenten aan iedereen die hier aan bijdraagt.
Dat gezegd hebbende zal ik mijzelf even voorstellen.
Ik ben inmiddels bijna 27 en ruim 10jaar hobbykok. Jaren lang ging ik thuis in de weer met smaken, technieken en producten om voor onszelf en voor gasten iets moois op tafel te zetten.
Sinds een klein jaartje is daar een nieuwe passie bijgekomen. Outdoor cooking. Niet alleen op de bbq of grill maar ook "in het wild" op open vuur met mn pie-iron of skillet of gewoon met niets meer dan een rooster over een smeulen d houtvuur.
Ook campingstyle koken met een brandertje vind ik al prachtig, wie heeft er nog een keuken met duizenden euro's aan apparatuur nodig als je lekker in de vrije natuur en goed gezelschap met een mooi product in de weer kan zijn?!
In het dagelijks leven werk ik parttime als operator in de procestechniek. En vul dit aan als zelfstandige in de koffiebranche (mijn andere hobby).
As we speak draait mijn nieuw aangewonnen cheapo verticale smoker zijn tweede batch kip&knoflook. Wat begon met "eens kijken of roken iets voor mij is...." moet ik nog meer zeggen?
Ik hoop ook mijn bijdrage uiteindelijk te kunnen leveren, maar voorlopig ga ik even keihard genieten van die van jullie! B-)