Beef en Steak

Hallo - de stap gemaakt

De leer boeken (boordevol basis kennis, technieken, en tips, plus recepten natuurlijk):
Learning.jpg


De recepten boeken:
Recepten.jpg


Ik kom de komende maanden wel door :) Laat over een half jaar wel weten wat de grijp boeken worden.
 
Op Netflix staan ook nog wel een paar leuke series m.b.t. de hobby.
Voor het geval je even geen zin hebt om te lezen ;)
 
Dan kom je er vast ook achter dat die BBQ boeken vaak wel heel veel van hetzelfde zijn... allemaal leuk en vol inspiratie, maar zelf lekker koken is toch wel het leukst!
 
Dan kom je er vast ook achter dat die BBQ boeken vaak wel heel veel van hetzelfde zijn... allemaal leuk en vol inspiratie, maar zelf lekker koken is toch wel het leukst!

Natuurlijk, maar ik haal er toch veel tips uit, Wat opvalt is de verschillende inzichten. Met name in de boeken Foodlab en Meathead worden allerlei claims getest en onderbouwd met data (wel of geen zout in/op het vlees en wanneer, moet je vlees nu wel of niet regelmatig draaien etc. etc.). Uiteindelijk combineer ik de verschillende inzichten tot mijn eigen plan, en als ik iets niet goed vind heb ik een voldoende informatie om het een twist in de juiste richting te geven.

Maar ik ben een beginner op de BBQ, dus ik heb ook nog een hoop te leren. Dat is deel van de fun! En ik geniet iedere keer weer van de Kamado, wat een fijn ding!
 
Terug
Bovenaan Onderaan