BasBQ
Beef en Steak

Hallo Allemaal

T

Tobberd

Gast
Mijn naam is Berndt en ben woonachtig in Gorinchem
Ik ben via een collega op jullie forum terecht gekomen. Ik ben in het bezit van een Barbecook rooktonnetje en heb al een aantal dingetjes geprobeerd zoals de moinkballs en beercanchicken.
We wonen een redelijk landelijk met een stel leuke buren om ons heen die ook van het buitenleven weten te genieten. En delen ook het lekker buitenkoken.
Vandaag voor het eerst Pulled Pork aan het maken dus ben benieuwd.
 
hoi Berndt,
welkom bij dit edele genootschap.
als je de hele sessie van de pp op oto vast legt en je doet er hier verslag van kan je een badge verdienen  :) ;)
 
Welkom Bernt
 
Hoi Berndt,

welkom op het forum. Ben erg benieuwd naar je resultaat, mijn 3kg Boston Butt ligt vanaf 03.30 uur op de smoker en is nu door de Zone heen aan het komen. Momenteel kerntemp 75 C.

Groet Frans
 
Ik zie dat ik hier nog heel wat kan leren en uitproberen .
Ik maak af en toe wat fotootjes maar post ze als het helemaal gereed is
zit op dit moment op een kerntemperatuur van 51 graden en hoop eigenlijk wel dat ie rond een uur of zes gereed is. :)

 
Welkom
 
Van harte welkom bij het Genootschap!
 
het is volgens mij echt een PP dag hahaha dat komt vaker voor herinner ik me van andere weekenden :)
 
Hoi Berndt, welkom bij het BBQ Genootschap
En veel plezier (en succes) met je PP run
 
Tobberd, welkom bij de club en succes met je Pulled Pork
 
Terug
Bovenaan Onderaan