- Berichten
- 1.091
Hey hallo!
Ik ben Rogier, 35 jaar oud en ben sinds 2017 gestart met serieus barbecuen. Dit in plaats van heel de bak vol gooien met kolen en vlees en wachten tot alles zwartgeblakerd is Door de jaren heen ben ik vaak hier op het bbq genootschap uitgekomen als ik op zoek was naar antwoorden over bereidingen, technieken of voor inspiratie. Het werd nu toch wel eens een keer tijd om mij hier aan te melden om deel uit te maken van dit genootschap.
Ik heb een Weber 57cm Master Touch en een Weber Go Anywhere voor ernaast en voor op vakantie. Sinds dit jaar ook een overkapping in de tuin, dus geen excuses meer om de barbecue niet aan te steken.
Ik ben Rogier, 35 jaar oud en ben sinds 2017 gestart met serieus barbecuen. Dit in plaats van heel de bak vol gooien met kolen en vlees en wachten tot alles zwartgeblakerd is Door de jaren heen ben ik vaak hier op het bbq genootschap uitgekomen als ik op zoek was naar antwoorden over bereidingen, technieken of voor inspiratie. Het werd nu toch wel eens een keer tijd om mij hier aan te melden om deel uit te maken van dit genootschap.
Ik heb een Weber 57cm Master Touch en een Weber Go Anywhere voor ernaast en voor op vakantie. Sinds dit jaar ook een overkapping in de tuin, dus geen excuses meer om de barbecue niet aan te steken.