Hallo allemaal,
ik ben Ward, bijna 37 jaar en woon in Hoevenen ten noorden van Antwerpen.
Ik woon daar samen met mijn vriendin en onze drie kinderen (2 jongens van 9 en 10 en een meisje van 3,5).
Ik heb momenteel een Weber compact kettle en een Weber spirit S330 premium GBS.
De Weber compact kettle zal na 11 jaar trouwe dienst vervangen worden door een Green Egg Large die ik nu bijna 2 weken op mijn terras heb staan.
Ik droomde al lang van de aankoop van een kamado, en ergens vorig jaar had ik beslist dat het een Kamado Joe Classic 2017 ging worden.
Na veel rondneuzen op het internet leek mij dit de beste keuze omwille van het divide en conquer systeem, het ?scharnier?, kwaliteit en ook de prijs die toch iets interessanter was dan de BGE.
Ik ging enkel nog voor ?bevestiging? naar een workshop waar er met verschillende merken (Basterd, HoCooker, KJ en Bge) kon gewerkt worden.
De bevestiging van al de bovenvermelde punten is er ruimschoots gekomen, maar toch ben ik de week na de workshop meer en meer beginnen twijfelen.
Ik heb totaal geen verklaring waarom ik juist ben beginnen twijfelen, want de KJ lijkt mij nog steeds echt een fantastische kamado.
Nadat ik te weten gekomen was dat ook bge zeer binnenkort hun ?divide & conquer systeem? op de markt zal brengen, was mijn keuze definitief gemaakt.
Puur op buikgevoel, heb ik uiteindelijk voor de BGE large gekozen en die staat dus sinds 2 weken op mijn terras.
Ondanks het feit dat ik al heel wat jaren over een BBQ beschik, zou ik mezelf op gebied van BBQ toch omschrijven als een bleuke (=beginner).
Zeker na de culinair hoogstaande prestaties die ik hier en op een ander forum al heb zien passeren.
Een ander forum, waar ik mij met grotendeels dezelfde tekst heb voorgesteld.
Mijn excuses voor mijn gebrek aan originaliteit dus.
Groeten,
Dudez
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
ik ben Ward, bijna 37 jaar en woon in Hoevenen ten noorden van Antwerpen.
Ik woon daar samen met mijn vriendin en onze drie kinderen (2 jongens van 9 en 10 en een meisje van 3,5).
Ik heb momenteel een Weber compact kettle en een Weber spirit S330 premium GBS.
De Weber compact kettle zal na 11 jaar trouwe dienst vervangen worden door een Green Egg Large die ik nu bijna 2 weken op mijn terras heb staan.
Ik droomde al lang van de aankoop van een kamado, en ergens vorig jaar had ik beslist dat het een Kamado Joe Classic 2017 ging worden.
Na veel rondneuzen op het internet leek mij dit de beste keuze omwille van het divide en conquer systeem, het ?scharnier?, kwaliteit en ook de prijs die toch iets interessanter was dan de BGE.
Ik ging enkel nog voor ?bevestiging? naar een workshop waar er met verschillende merken (Basterd, HoCooker, KJ en Bge) kon gewerkt worden.
De bevestiging van al de bovenvermelde punten is er ruimschoots gekomen, maar toch ben ik de week na de workshop meer en meer beginnen twijfelen.
Ik heb totaal geen verklaring waarom ik juist ben beginnen twijfelen, want de KJ lijkt mij nog steeds echt een fantastische kamado.
Nadat ik te weten gekomen was dat ook bge zeer binnenkort hun ?divide & conquer systeem? op de markt zal brengen, was mijn keuze definitief gemaakt.
Puur op buikgevoel, heb ik uiteindelijk voor de BGE large gekozen en die staat dus sinds 2 weken op mijn terras.
Ondanks het feit dat ik al heel wat jaren over een BBQ beschik, zou ik mezelf op gebied van BBQ toch omschrijven als een bleuke (=beginner).
Zeker na de culinair hoogstaande prestaties die ik hier en op een ander forum al heb zien passeren.
Een ander forum, waar ik mij met grotendeels dezelfde tekst heb voorgesteld.
Mijn excuses voor mijn gebrek aan originaliteit dus.
Groeten,
Dudez
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk