Burgers and buns
Tondelzoeker
- Berichten
- 18
Al tijdenlang een lurker, tijdje geleden aangemeld maar nooit iets gepost. Dat moet veranderen!
Ik ben geruime tijd een fanatieke hamburgerbakker, het liefst op de barbecue. De ideale hamburger heb je wat mij betreft als je alles zelf maakt zodat je perfect de smaken onder controle hebt. Dat betekent goed vlees, zelf malen, eigen sausjes en ook je eigen broodje. Mijn naam is daarom niet voor niets
Maar de afgelopen tijd ben ik toch ook aan de slag gegaan met low en slow. Ik maak nu geregeld pulled pork, maar mijn favoriet is toch de sparerib. Ik heb nu nog enkel een Weber 57cm en een Go Anywhere, maar ik ben een beetje aan het rondkijken voor een smokey of iets soortgelijks. Dan kun je toch wat meer ribs tegelijk maken
Ik ben geruime tijd een fanatieke hamburgerbakker, het liefst op de barbecue. De ideale hamburger heb je wat mij betreft als je alles zelf maakt zodat je perfect de smaken onder controle hebt. Dat betekent goed vlees, zelf malen, eigen sausjes en ook je eigen broodje. Mijn naam is daarom niet voor niets

Maar de afgelopen tijd ben ik toch ook aan de slag gegaan met low en slow. Ik maak nu geregeld pulled pork, maar mijn favoriet is toch de sparerib. Ik heb nu nog enkel een Weber 57cm en een Go Anywhere, maar ik ben een beetje aan het rondkijken voor een smokey of iets soortgelijks. Dan kun je toch wat meer ribs tegelijk maken
