D
derzwede
Gast
Hallo Allemaal, ik wil me even voorstellen, mijn naam is Eddy en bbq al een paar jaar op een weber gas bbq.
Mijn specialiteiten zijn bierkip hotwings sat? en tapas, eigenlijk alles wat bij een lekker potje bier hoort.
Mijn Texas Pete saus is beroemd hier in het noorden.
Maar nu heb ik een nieuwe bbq de Weber Spirit E 320 GBS de oude is na 15 jaar doorgebrand, ook een Weber kan doorbranden Haha.
Zou nu wat meer culinaire gerechten willen maken een heel diner.
Nu waren wij met Hemelvaart in Hoogeveen en daar keek ik mijn ogen uit wat men daar op de Green egg deed maar ook op de Webers, dacht dat wil ik ook en men vertelde van dit forum dus direct aangemeld en ik hoop op een geweldig bbq zomer met veel recepten en tips van jullie.
Groet Derzwede
Mijn specialiteiten zijn bierkip hotwings sat? en tapas, eigenlijk alles wat bij een lekker potje bier hoort.
Mijn Texas Pete saus is beroemd hier in het noorden.
Maar nu heb ik een nieuwe bbq de Weber Spirit E 320 GBS de oude is na 15 jaar doorgebrand, ook een Weber kan doorbranden Haha.
Zou nu wat meer culinaire gerechten willen maken een heel diner.
Nu waren wij met Hemelvaart in Hoogeveen en daar keek ik mijn ogen uit wat men daar op de Green egg deed maar ook op de Webers, dacht dat wil ik ook en men vertelde van dit forum dus direct aangemeld en ik hoop op een geweldig bbq zomer met veel recepten en tips van jullie.
Groet Derzwede