BasBQ
Beef en Steak

Hallo allemaal, even voorstellen

thijsschoemaker

Tondelzoeker
Berichten
5
Hi, ik ben Thijs. Ik heb na lang wikken en wegen eind vorig jaar een Bastard Large gekocht en ben sindsdien ieder weekend aan het bbq'en. Mijn meest geslaagde gerechten tot nu toe zijn de spatchcock kip en een warm gerookte zalm. De short ribs waren tot twee keer toe te droog en de pizza leek wel van karton. Al doende leert men zullen we maar zeggen:)

Groeten!
 
Welkom hier!

Ach, als je niets meer zou kunnen leren zou de lol er af zijn
 
Welkom hier Thijs  :)
 
Hi Thijs,

Welkom veel bbq plezier met het vinden en plaatsen van heerlijke gerechten en beeldmatriaal.
 
Welkom op het forum. En veel plezier met je Bastard.
 
Van harte welkom bij het Genootschap!
 
Hey Thijs,

Welkom! Post ook gerust wat je geleerd of geconstateerd heb dat niet naar wens was. Daar kunnen we allemaal van leren.
Probeer ook eens koudgerookte zalm als je dat lekker vind, heb ik pas gedaan en is achteraf supersimpel.


 
Hoi Thijs,
welkom bij het Genootschap
 
Welkom Pitmaster Thijs!
 
Thijs, welkom en veel plezier met je Bastard!
 
Terug
Bovenaan Onderaan