BasBQ
Beef en Steak

Half ontdooide procureur marineren.

 
 
 
 

Peter64

Gerijpt
Berichten
4.677
Ik wil vanavond een stuk procureur marineren waar ik mrg Cha Sieuw van maak.
Stuk (1 kg) is nog maar alleen aan de omtrek ontdooit.
Kan ik dit al marineren. ( trekt toch niet tot de kern door) of neter wat mrg wachten tot mrg vroeg.

Wat zeggen de kenners?
 
Ik zou mezelf geen kenner noemen maar ik zou het wel aandurven om de reden die jij noemt: het trekt toch niet tot de kern door. Als hij morgen maar ontdooit is. Of je moet hem vanavond nog een paar uur in een emmer koud water leggen voordat je gaat marineren, dat versnelt het dooi proces.
 
Wanneer je het snijdt en marineert is dit zo ontdooit.

Maar leuk, staat hier overmorgen op het menu.
 
Als hij nog in het vacuüm zit kan je hem ontdooien in een bak met koud water. Gaat heel vlot.
 
Is me nu te laat. Morgen bij zonsopkomst. Kan die evengoed nog 8h badderen.
 
Laatst bewerkt:
Ik geloof niet dat de marinade verder dan 3mm komt, dus wat dat betreft geen probleem

Verstuurd vanaf mijn motorola one vision met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan