- Berichten
- 149
Vandaag Gyros van Noskos geprobeerd http://www.bbq-nl.com/2010/06/gyros.html.
Procureur had ik even niet op voorraad, dus vervangen door wat varkenslapjes van de Appie. Kruidenmengsel gemaakt, vlees ingewreven en een paar uur in de koelkast gezet.
Tzaziki gemaakt en ook in de koelkast gezet.
Vanavond de Weber aangestoken, in een minuut of 10 het vlees gegrilled en lekker opgesmikkeld met de tzaziki.
Gaan we nog een keer doen, maar in de kruidenmix doe ik dan wat minder komijnzaad en een beetje meer knoflook in de tzaziki! Erg lekker!
Procureur had ik even niet op voorraad, dus vervangen door wat varkenslapjes van de Appie. Kruidenmengsel gemaakt, vlees ingewreven en een paar uur in de koelkast gezet.
Tzaziki gemaakt en ook in de koelkast gezet.
Vanavond de Weber aangestoken, in een minuut of 10 het vlees gegrilled en lekker opgesmikkeld met de tzaziki.

Gaan we nog een keer doen, maar in de kruidenmix doe ik dan wat minder komijnzaad en een beetje meer knoflook in de tzaziki! Erg lekker!