- Berichten
- 131
Na een paar sessies met mijn nieuwe smoker/cooker te hebben gedaan werd het weer eens tijd voor wat High 'n Fast grillwerk. Gyros van kippendij met de kruidenmix van Noskos. Wat een succes was het.
2 pennen volgeprikt met gemarineerd vlees en eerst indirect gegaard boven een matig vuurtje in de Weber OTC 57. Dankzij de vuurkorven van Weber kon ik later het vuur onder het vlees plaatsen om het mooi af te grillen, dit ging perfect, van binnen super mals en sappig, van buiten mooi krokantje.
Geserveerd met een koolsalade, tzaziki, uienringen en frietjes.. Heerlijk
Recept Koolsalade:
Dun gesneden spitskool
Komkommer in kwartjes
Fijn gesneden peterselie
Fijn gesneden bladselderij
Koolzaad olie, peper, zout
2 pennen volgeprikt met gemarineerd vlees en eerst indirect gegaard boven een matig vuurtje in de Weber OTC 57. Dankzij de vuurkorven van Weber kon ik later het vuur onder het vlees plaatsen om het mooi af te grillen, dit ging perfect, van binnen super mals en sappig, van buiten mooi krokantje.
Geserveerd met een koolsalade, tzaziki, uienringen en frietjes.. Heerlijk
Recept Koolsalade:
Dun gesneden spitskool
Komkommer in kwartjes
Fijn gesneden peterselie
Fijn gesneden bladselderij
Koolzaad olie, peper, zout