BasBQ
Beef en Steak

Gyros met zelfgemaakte pita en tzatziki

Numiah

Tondelzoeker
Berichten
20
Hij stond al veel te lang op de to-do lijst.
Dit weekend de koe bij de hoorns gevat.

IMG_0914.JPG

Uiteraard de juiste kruidenmix gebruikt ;)
En voor het gemak ook maar het recept van Dennis. LINK

IMG_0920.JPG

Na 4 uurtjes marineren boven een half vuurtje.

IMG_0921.JPG

Ik ben tot een kern van ongeveer 80-84 gegaan. Het verschilde uiteraard per lapje.
IMG_0922.JPG

De kruidenmix van Dennis is inderdaad heerlijk. We hebben lekker gesmuld.

Voor de geïnteresseerden, dit pita-recept heb ik aangehouden. LINK
Eenmaal zelf gemaakt, wil je nooit die kant en klaar dingen meer!
 

Pascal

Gemarineerd
 
 
 
 
Berichten
1.706
Heerlijk, pass maar door. Een pita wil ik ook nog wel eens zelf maken.
 

Ewald

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
Berichten
4.775
Ziet er goed uit
The Greek van Noskos is gewoon een super kruidenmix.
 

Frits

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
Berichten
19.117
Heerlijk deze stijgt gelijk weer op de to-do-lijst.
 

Rimconator

Kooltjesharker
 
Berichten
230
Dank voor de foto's. Wil ook een keer gyros maken, maar dan op het spit. Staat op de lijst.
 

010rotterdam

Kooltjesharker
Berichten
225
Hij stond al veel te lang op de to-do lijst.
Dit weekend de koe bij de hoorns gevat.

Bekijk bijlage 50756
Uiteraard de juiste kruidenmix gebruikt ;)
En voor het gemak ook maar het recept van Dennis. LINK

Bekijk bijlage 50757
Na 4 uurtjes marineren boven een half vuurtje.

Bekijk bijlage 50758
Ik ben tot een kern van ongeveer 80-84 gegaan. Het verschilde uiteraard per lapje.
Bekijk bijlage 50759
De kruidenmix van Dennis is inderdaad heerlijk. We hebben lekker gesmuld.

Voor de geïnteresseerden, dit pita-recept heb ik aangehouden. LINK
Eenmaal zelf gemaakt, wil je nooit die kant en klaar dingen meer!
Ziet er perfect uit
 
Bovenaan Onderaan