- Berichten
- 7.306
Beste BBQ-Vrienden!
We maakten lekkere gyros van het spit in onze Foodporn Fabriek dit weekend!
En we dronken er bier bij, omdat dat zo lekker is:
Lupulus, een zalig bier uit Gouvy - Ardennen. Een mooie blonde triple van de geestelijk vader van La Chouffe en dat proef je!
We kozen voor een hele aparte bereidingswijze:
De plakjes bildeksel hebben we 24 uur gemarineerd en daarna zonder kruiden voor gegaard.
Daarna gingen we ze pas kruiden en weer terug op het spit:
...maar dat was dus gewoon omdat ik vergeten was te kruiden!
En dat had dan weer helemaal niks te maken met de biertjes die we dronken... echt niet!
De sinaasappel zat erbij omdat je daar toch niks van proeft
Een werkelijk voortreffelijke IPA met mooie bitters maar ook zalige citrus- en mosaic hop, Bird of Prey van die grappige gasten van Uiltje!
We maakten er ook zelf flatbreads bij, Jeroen had een eigen deegje gemaakt met yoghurt, nigelazaadjes, komijn en anato, erg fijn!
Maar eerst hadden we nog wat lekkere hapjes erbij:
Nachos overloaded met ribvlees, cheddar en goudse zaligheid:
Daar dronken we ook bier bij:
Dit is denk ik de ?ber-IPA van de Brouwhonden, zalig bitter met grapefruit noten, echt super!
En verder snackten we nog deze pikante rakkers:
Echt een fijn schaaltje hoor...
En de traditionele Foodporn Chicken:
Daar dronk ik deze stevige rakker bij:
Bronckhorster Hoptimist heeft een krachtige geur van Amerikaanse hop. Een zwaar amberbier met tropische vruchten.
Het was echt feest in de Factory!
Toen gingen we nog even lekker uitbuiken en nazitten met deze enorme smaakbom:
Smeerolie Mexicake van Moersleutel... koude espresso met chilipepers en een hint van extra pure chocolade. Man, man, wat zalig!
Het was al met al een heel fijn weekend!
Bedankt voor het kijken!
We maakten lekkere gyros van het spit in onze Foodporn Fabriek dit weekend!

En we dronken er bier bij, omdat dat zo lekker is:

Lupulus, een zalig bier uit Gouvy - Ardennen. Een mooie blonde triple van de geestelijk vader van La Chouffe en dat proef je!
We kozen voor een hele aparte bereidingswijze:

De plakjes bildeksel hebben we 24 uur gemarineerd en daarna zonder kruiden voor gegaard.
Daarna gingen we ze pas kruiden en weer terug op het spit:

...maar dat was dus gewoon omdat ik vergeten was te kruiden!

En dat had dan weer helemaal niks te maken met de biertjes die we dronken... echt niet!
De sinaasappel zat erbij omdat je daar toch niks van proeft


Een werkelijk voortreffelijke IPA met mooie bitters maar ook zalige citrus- en mosaic hop, Bird of Prey van die grappige gasten van Uiltje!
We maakten er ook zelf flatbreads bij, Jeroen had een eigen deegje gemaakt met yoghurt, nigelazaadjes, komijn en anato, erg fijn!


Maar eerst hadden we nog wat lekkere hapjes erbij:

Nachos overloaded met ribvlees, cheddar en goudse zaligheid:

Daar dronken we ook bier bij:

Dit is denk ik de ?ber-IPA van de Brouwhonden, zalig bitter met grapefruit noten, echt super!
En verder snackten we nog deze pikante rakkers:

Echt een fijn schaaltje hoor...

En de traditionele Foodporn Chicken:

Daar dronk ik deze stevige rakker bij:

Bronckhorster Hoptimist heeft een krachtige geur van Amerikaanse hop. Een zwaar amberbier met tropische vruchten.
Het was echt feest in de Factory!

Toen gingen we nog even lekker uitbuiken en nazitten met deze enorme smaakbom:

Smeerolie Mexicake van Moersleutel... koude espresso met chilipepers en een hint van extra pure chocolade. Man, man, wat zalig!
Het was al met al een heel fijn weekend!
Bedankt voor het kijken!