- Berichten
- 18
Goedenavond BBQ-vrienden,
Ik was vandaag bij de slager en zag daar onder andere een mooi stuk entrecote liggen. Na navraag is dat stuk 2,5 kg. Ik zeg ‘ach, doe maar erbij’!
Maar… ik heb dit nog nooit bereid op de kamado
Op YouTube (althans mijn zoek pogingen) vond ik ook niet direct iets leerzaams. Hetgeen ik vond waren lappen entrecote ipv een groot stuk.
Hoe ga ik dit nu aanpakken Met mijn BBQ-vrienden natuurlijk! Er is vast iemand die dit lekker kan bereiden en de tips en tricks met mij wil delen.
Alvast bedankt voor jullie berichten
Hartelijke groet,
Martijn
Ik was vandaag bij de slager en zag daar onder andere een mooi stuk entrecote liggen. Na navraag is dat stuk 2,5 kg. Ik zeg ‘ach, doe maar erbij’!
Maar… ik heb dit nog nooit bereid op de kamado
Op YouTube (althans mijn zoek pogingen) vond ik ook niet direct iets leerzaams. Hetgeen ik vond waren lappen entrecote ipv een groot stuk.
Hoe ga ik dit nu aanpakken Met mijn BBQ-vrienden natuurlijk! Er is vast iemand die dit lekker kan bereiden en de tips en tricks met mij wil delen.
Alvast bedankt voor jullie berichten
Hartelijke groet,
Martijn