- Berichten
- 18
Goedenavond BBQ-vrienden,
Ik was vandaag bij de slager en zag daar onder andere een mooi stuk
entrecote liggen. Na navraag is dat stuk 2,5 kg. Ik zeg ‘ach, doe maar erbij’! 
Maar… ik heb dit nog nooit bereid op de kamado
Op YouTube (althans mijn zoek pogingen) vond ik ook niet direct iets leerzaams. Hetgeen ik vond waren lappen entrecote ipv een groot stuk.
Hoe ga ik dit nu aanpakken
Met mijn BBQ-vrienden natuurlijk!
Er is vast iemand die dit lekker kan bereiden en de tips en tricks met mij wil delen.
Alvast bedankt voor jullie berichten
Hartelijke groet,
Martijn
Ik was vandaag bij de slager en zag daar onder andere een mooi stuk


Maar… ik heb dit nog nooit bereid op de kamado

Op YouTube (althans mijn zoek pogingen) vond ik ook niet direct iets leerzaams. Hetgeen ik vond waren lappen entrecote ipv een groot stuk.
Hoe ga ik dit nu aanpakken


Alvast bedankt voor jullie berichten

Hartelijke groet,
Martijn