- Berichten
- 1.935
Portobello's kun je op veel verschillende manieren vullen, deze variant is bij ons thuis de absolute favoriet
Ingredienten:
Voor elke Portobello:
1 plak rauwe engelse bakbacon fijngesneden
2 tot 3 zongedroogde tomaten op olie (potje) fijngesneden
2 tl. kappertjes
5 a 6 groene olijven met piment in plakjes gesneden + 1 hele olijf met piment.
1 tl. bruchetta kruiden (tomaat, rood)
1 tl. gedroogde oregano
Klein handje geraspte mozzarella, niet van een bol maar uit een zakje.
Breek/snijd voorzichtig de steel uit de portobello, ik laat de sporen zitten.
Verdeel de stukjes bacon over de bodem van de Portobello
verdeel daarop de stukjes zongedroogde tomaat, vervolgens de kappertjes erop verdelen en de plakjes olijven.
daarbovenop de bruchettakruiden en oregano, gratineren met de mozzarella als topping een snufje Bruchettakruiden en 1 olijf.
Indirect op de BBQ bij 160-180 gr.C ongeveer 25 - 30 minuten
Laatst bewerkt door een moderator: