BasBQ
Beef en Steak

Groente: Gevulde Portobello

 
 
 
 
 

Jet

Gemarineerd
Berichten
1.773
DSC_0031.JPG

Portobello's kun je op veel verschillende manieren vullen, deze variant is bij ons thuis de absolute favoriet

Ingredienten:

Voor elke Portobello:

1 plak rauwe engelse bakbacon fijngesneden
2 tot 3 zongedroogde tomaten op olie (potje) fijngesneden
2 tl. kappertjes
5 a 6 groene olijven met piment in plakjes gesneden + 1 hele olijf met piment.
1 tl. bruchetta kruiden (tomaat, rood)
1 tl. gedroogde oregano
Klein handje geraspte mozzarella, niet van een bol maar uit een zakje.

Breek/snijd voorzichtig de steel uit de portobello, ik laat de sporen zitten.
Verdeel de stukjes bacon over de bodem van de Portobello
verdeel daarop de stukjes zongedroogde tomaat, vervolgens de kappertjes erop verdelen en de plakjes olijven.
daarbovenop de bruchettakruiden en oregano, gratineren met de mozzarella als topping een snufje Bruchettakruiden en 1 olijf.

Indirect op de BBQ bij 160-180 gr.C ongeveer 25 - 30 minuten

DSC_1620.JPG

DSC_1621.JPG

DSC_1623.JPG

DSC_1625.JPG

DSC_1632.JPG
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Zalige paddestoelen, die portobello's. Leuk gerechtje Jet!
 
dat blief ik
 
Lekker hoor!! :D
 
Ziet er geweldig uit
 
Terug
Bovenaan Onderaan