BasBQ
Beef en Steak

Grizzly in de Peel

Eric Ace

Tondelzoeker
Berichten
19
Graag wil ik me voorstellen. Na meer dan 15 Weber bbq ervaring hebben we de stap genomen om op de "Grizzley Grill" onze hobby voort te zetten en het geheel naar een hoger niveau te tillen. We hebben inmiddels een tweede "Grizzly" gekocht waarmee we op twee verschillende temperaturen tegelijkertijd het voedsel kunnen bereiden. We hebben inmiddels op de "Grizzly" al; vis en vlees gerookt/gebakken, grote stukken vlees, kleine stukken vlees, hele vis, pizza, brood, pasta etc.. we maken werkelijk alles.

We verheugen ons op nieuwe ervaringen, uitdagingen en kennis over het bereiden van eten op de bbq. van vlees, vis maar ook groente etc.

gegroet Eric Ace



IMG_5101.JPG
 
Welkom op het BBQ Genootschap Eric.

Kennis en uitdagingen zal je hier niet tekort aan komen, wel aan tijd om aan alle uitdagingen gevolg te geven 😃.
Veel leer plezier hier.
 
Welkom op het BBQ Genootschap Eric.

Kennis en uitdagingen zal je hier niet tekort aan komen, wel aan tijd om aan alle uitdagingen gevolg te geven 😃.
Veel leer plezier hier.
Welkom hier! Laat je idd niet gek maken door alle bereidingen en schitterende gerechten die hier langskomen want voor je het weet heb je een "Burn Out". En dan hebben we het niet over een nieuwe bereidingswijze :LOL:
 
Van harte welkom bij het Genootschap!
 
Hey Dennis, heb een aantal van je video’s bekeken, ben ondertussen een abonnee en heb gerechten van je gemaakt. Uiteraard iets anders gekruid maar dat mag,….. prima video’s die hebben bijgedragen aan feestelijke avonden want bbq-en die je niet alleen, dat doe vooral met vrienden. Uiteraard met een goed glas wijn…… tot op heden kost de wijn meer dan het vlees…..
 
Eric, welkom.
 
Welkom bij het genootschap

Dat was niet één maar twee stappen 😉, al mooie gerechten met je introductie
 
Hey Dennis, heb een aantal van je video’s bekeken, ben ondertussen een abonnee en heb gerechten van je gemaakt. Uiteraard iets anders gekruid maar dat mag,….. prima video’s die hebben bijgedragen aan feestelijke avonden want bbq-en die je niet alleen, dat doe vooral met vrienden. Uiteraard met een goed glas wijn…… tot op heden kost de wijn meer dan het vlees…..
Er komt vanzelf een omslagpunt in die kosten als je hier een tijdje blijft hangen 😜
 
Terug
Bovenaan Onderaan