- Berichten
- 20.963
Na al die mooie grillworsten die de afgelopen weken voorbij kwamen kon ik niet achterblijven.
Bij Vuur & Rook speciale grillworst darmen gehaald en nog een snijschijf voor de Porkert, recept van Mike en het feest kon beginnen.
1 kilo kippendijen door de vleesmolen.
Goed mengen met de kruiden, water en kaas.
In de worststopper
En vullen maar
In een waterbak van 80 C de worst koken tot een kerntemperatuur van 72 C.
Af laten koelen in de koelkast en de volgende dag in 3 stukken gesneden.
Even in Harry's rub rollen
En dan 20 minuten grillen op de bbq
En dan heb je een heerlijk resultaat
Bedankt voor het kijken.
Bij Vuur & Rook speciale grillworst darmen gehaald en nog een snijschijf voor de Porkert, recept van Mike en het feest kon beginnen.
1 kilo kippendijen door de vleesmolen.

Goed mengen met de kruiden, water en kaas.
In de worststopper

En vullen maar

In een waterbak van 80 C de worst koken tot een kerntemperatuur van 72 C.

Af laten koelen in de koelkast en de volgende dag in 3 stukken gesneden.
Even in Harry's rub rollen

En dan 20 minuten grillen op de bbq

En dan heb je een heerlijk resultaat

Bedankt voor het kijken.