Vandaag eens m'n grillworst op de bbq gemaakt.
Grillworst wordt eerst gegaard in warm water en daarna van de darm ontdaan, gekruid aan de buitenkant en dan gegrild.
Dit is het gegaarde product.

De ene helft met cajunkruiden en de andere helft met sweet chili saus.

Eerst indirect lekker door laten warmen. Ik ben tot 73 graden gegaan.

Daarna boven het vuur afgrillen. Wel opletten want dit kan snel te hard gaan.

Het resultaat.


Op de achtergrond zie je al de gezonde groenten voor morgen
Heerlijk zo'n vers gebakken broodje met warme grillworst.
Voor diegene die het ook eens willen proberen, iedere slager die grillworst verkoopt, en dat doen ze allemaal, heeft ook de onbewerkte gekookte versie in huis.
Grillworst wordt eerst gegaard in warm water en daarna van de darm ontdaan, gekruid aan de buitenkant en dan gegrild.
Dit is het gegaarde product.

De ene helft met cajunkruiden en de andere helft met sweet chili saus.

Eerst indirect lekker door laten warmen. Ik ben tot 73 graden gegaan.

Daarna boven het vuur afgrillen. Wel opletten want dit kan snel te hard gaan.

Het resultaat.


Op de achtergrond zie je al de gezonde groenten voor morgen

Heerlijk zo'n vers gebakken broodje met warme grillworst.
Voor diegene die het ook eens willen proberen, iedere slager die grillworst verkoopt, en dat doen ze allemaal, heeft ook de onbewerkte gekookte versie in huis.