BasBQ
Beef en Steak

grillworst met en zonder kaas.

 
 

peter w

Pitmaster
Berichten
579
zo min eerste post gaat hier een feit worden.

Nadat ik een tijd gelden een workshop grillworst maken heb gedaan bij Martijn van VuurenRook.nl
Ben ik aan de worstmakerij begonnen.

Vandaag kwam de vraag of ik niet weer eens grillworst wilden gaan maken dus op naar de poelier.

5kg kipkarbonade uitgebeend.

Zo de kruiden afgewogen.

Kaasblokjes gesneden.


Morgen gaan we verder met het malen van de kip en het maken van de worst.











 
Mooi man, gaat vast helemaal goed komen!
 
de wind is de goeie kant op vandaag ik ruik t wel als t zover is
 
succes er mee, wil best wel keuren hoor  ;)
 
En???
 
Nou hier dan een update mischien een beetje later dan verwacht door somige.

Alles in de molen.


Kruiden er bij en mengen maar.


Kaas er bij.



Zo om het spannend te houden gaat het geheel nog even terug in de koelkast.


 
weer een update.
als eerste de naturel grilworst in de stopbus.




Het gaat wel alleen de worst knopen.


maar een beetje hulp is makkelijker.


zo weer een mooie voorraad. ( de N is naturel en de K is met kaas) heb me eerder er een keer in vergist en da is het wel vreemd als je iemand een naturelle worst geeft dat hij het over kaas heeft.


tot zover deze update vanavond zal ik ze afkoken en hier ook nog wel een update van geven.
 
je kan weer even vooruit
 
nou de laatste update voor zo ver.

het afkoken van de worsten 45 minuten op 80 graden.


even afkoelen en dan gaan ze de vriezer in om af gegrild te worden.
morgen helaas geen tijd om er een op de BBQ te grillen dus dat wordt bij de familie met de indoor Pit gedaan helaas.


bedankt voor het kijken en reageren. (mochten er nu vragen zijn stel ze gerust.)
 
schitterende fotoreportage, ben best wel jaloers  :p
 
Terug
Bovenaan Onderaan