- Berichten
- 289
Zondag was weer een mooie droge dag dus voor de snelle hap de bbq aan. Ik had dit recept van Jord Althuizen gezien in bbq-street en het leek me heerlijk.
Bbq ingericht met een direct en indirect gedeelte. Aangestoken en lekker de deksel open laten staan voor veel hitte. kippendijen ingerubt met cajun kruiden. De ranchsaus gemaakt met mayo, sourcreme, karnemelk, gedroogde peterselie en dille en verse bieslook, sap halve citroen en wat zout en peper. Ontbijtspek uitgebakken. Daarna de kippendijen direct totdat er mooie grillmarks op zaten en dan indirect de kerntemperatuur rond de 75 graden. Wraps gevuld met spinazie, uitgebakken spek de kip en kaas en opgerold en vastgezet met een prikkertje. Nog even op de Q voor een mooi streepje en serveren met de ranchdressing, eet smakelijk. Ze smaakte zoals ik ze me had voorgesteld en dan lekkerder.
Bbq ingericht met een direct en indirect gedeelte. Aangestoken en lekker de deksel open laten staan voor veel hitte. kippendijen ingerubt met cajun kruiden. De ranchsaus gemaakt met mayo, sourcreme, karnemelk, gedroogde peterselie en dille en verse bieslook, sap halve citroen en wat zout en peper. Ontbijtspek uitgebakken. Daarna de kippendijen direct totdat er mooie grillmarks op zaten en dan indirect de kerntemperatuur rond de 75 graden. Wraps gevuld met spinazie, uitgebakken spek de kip en kaas en opgerold en vastgezet met een prikkertje. Nog even op de Q voor een mooi streepje en serveren met de ranchdressing, eet smakelijk. Ze smaakte zoals ik ze me had voorgesteld en dan lekkerder.