- Berichten
- 289
Voor Vaderdag had ik het nieuwste boek van Smokey Goodness, BBQ snack attack gekregen waar dit gerecht in stond. 1kg Kipgehakt gemengd met een sjalot, 1el munt en 1 el koriander fijn gehakt, 2tl komijn, 1/4 tl kaneel, 2 knoflooktenen, 1tl paprikapoeder en zout en peper. Lekker kneden een beetje gevormd voor de stokjes en vervolgens 30-40 min terug in de koelkast om een beetje stevig te worden.
Daarnaast een tzatziki gemaakt van 500 gr Griekse yoghurt met 2 tenen knoflook, 4 el munt en een hele komkommer geraspt nadat de zaadlijsten met een lepeltje waren verwijderd. Dit nog op smaak gebracht met zout en peper. Daarnaast nog een Pitabroodje en Griekse salade met feta. De gebakken aardappeltjes waren eigenlijk extra en had niet perse gehoeven.
Er hing een lekkere Griekse grill-lucht in onze tuin en met deze temperatuur erbij waande we ons even in Griekenland.
Daarnaast een tzatziki gemaakt van 500 gr Griekse yoghurt met 2 tenen knoflook, 4 el munt en een hele komkommer geraspt nadat de zaadlijsten met een lepeltje waren verwijderd. Dit nog op smaak gebracht met zout en peper. Daarnaast nog een Pitabroodje en Griekse salade met feta. De gebakken aardappeltjes waren eigenlijk extra en had niet perse gehoeven.
Er hing een lekkere Griekse grill-lucht in onze tuin en met deze temperatuur erbij waande we ons even in Griekenland.